2018-05-31 05:33:04• hírek • Közlemény

Jelentkezz csapatoddal a Szatmári Diáknapokra!

Légy Te is részese egy fantasztikus diáknapi élménynek! Ne habozz, szedj össze egy 10-12 főből álló csapatot és jelentkezzetek a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés által megszervezett Szatmári Diáknapokra.

Június 7-10 között bebizonyíthatjátok, hogy nemcsak az ügyességi és kreatív feladatokban tudtok jól teljesíteni, de csapatként is igazán jól működtök együtt.


Amiben bizonyítanotok kell: kosárlabdába, foci, lábtenisz, pingpong, billiárd, csocsó, beerpong, shout, PC-játékok, kvíz, fotómaraton, city tour, slam poetry, just dance, karaoke és sok-sok más érdekes-izgalmas vetélkedő. Részvételi szándékotokat a következő űrlap kitöltésével jelezhetitek, kattintsatok az alábbi linkre! 



Szemügyre vennéd ellenfeleidet és kicsit barátkoznál?


Ennek sincs semmi akadálya, ráadásul ezt még a diáknapok előtt megteheted, ha eljössz június 1-jén a rendezvény promópartijára, ahol a jó hangulatért és a még jobb zenékért a székelyudvarhelyi DJ BARNEEY fog felelni. Hogy ismerősen cseng a neve? Nem kizárt, hiszen ő már 2017-ben bizonyította tehetségét a MIK által szervezett Gólyabálon.


Hogy kerül a Róka a Diáknapokra?


Úgy, hogy idén ő lett a Diáknapok arca, így ahol őt látod, ott nagy valószínűséggel minket is megtalálsz majd, illetve csomó lényeges infót a Szatmári Diáknapokról. Nézd meg a videót, hogy ha legközelebb szembejön veled, azonnal felismerd! 
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: