2012-01-26 11:22:31• hírek • Szatmár.ro

Jelentkezz a szatmár.ro nagy kutya-gazdi hasonmásversenyére!

Sokszor mondogatják egy-egy gazdira, hogy kezd hasonlítani a kutyájához - vagy éppen fordítva. A külső hasonlóság szemmel látható, de sok esetben a belső tulajdonságok is komoly egyezést mutatnak. Most itt az alkalom, mutasd meg, hogy mennyire hasonlítotok egymásra! Azt megígérjük: a nyertes párosra értékes nyeremények várnak!

Azt még senkinek sem sikerült megmagyaráznia pontosan, mi az oka a kialakuló hasonlóságnak, egyesek szerint a gazdik, amikor kutyát vesznek, tudat alatt is olyat keresnek, amelyik illik, hasonlít hozzájuk. Egy másik elmélet szerint a kutya nevelése során alakul ki a belső tulajdonságokban tapasztalható hasonlóság.

A Szatmár.ro legújabb versenyén kutya-gazdi hasonmásokat keresünk, a legjobb párost pedig hírportálunk olvasói fogják szavazással kiválasztani. Ez esetben nem csak a külső hasonlóság számít, ha valaki természetben, lelkiekben hasonlít házikedvencére, az is bátran beküldheti a versenybe nevezett közös képet.

Tudnivalók a versenyről:
A mai naptól, január 26-tól kezdődően várjuk a versenyünkre jelentkező gazdi-kutya közös fotókat, a jelentkezési határidő február 10-én jár le. A szavazás február 13 és február 27 között fog tartani, a győzteseket pedig február 28-án hirdetjük ki.  

A versenyre jelentkezni egy vagy több közös fotóval lehet, több fotó beküldése esetén szerkesztőségünk választja ki azt a fényképet, amely a versenyben részt fog venni. Kérjük, a beküldött kép legyen időszerű, felnőtt kutyáról kölyökkori képet nem áll módunkban elfogadni. A jatek@szatmar.ro e-mail címre küldött jelentkezésnek tartalmaznia kell a jelentkező teljes nevét, telefonszámát, lakcímét valamint az eb nevét is! Sőt, egy kis magyarázatot is várunk: néhány szóban írd meg nekünk, szerinted vagy ismerőseid szerint miben hasonlítotok egymásra!



A beküldött képek szélessége legyen legalább 1024 pixel, kis felbontású, rossz minőségű, mobiltelefonnal készült képek nem kerülnek versenybe. A más személyről készített fotókat sem fogadjuk el, csak amennyiben az illető beleegyezett a versenyen való részvételbe.

Értékes nyeremények várnak a gazdikra és az ebekre is! Az első három helyezett gazdi egy-egy kétszemélyes wellness-hétvégét nyer a négycsillagos Csigakert Családi Wellness Hotel Gyulának a felajánlásával, a kedvencek pedig egy átfogó egészség-csomagot nyernek Dr. Sabados Florin felajánlásával. Az ajándék tartalmaz egy teljes kivizsgálást, külső-belső féregtelenítést, és egy kötelező oltást is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: