2017-10-31 11:57:53• hírek • Kocsis Zoltán

Jelentkezz a XVIII. Partiumi Focikupára

Immár tizennyolc évvel ezelőtt azért indult útjára a Partiumi Focikupa, hogy baráti társaságok néhány kellemes órát töltsenek el egymással és kedvenc sportjukkal, amit a versenyhelyzet kicsit izgalmassá tehet.

Az adrenalin azóta is a része a a Partiumi Focikupának, mint ahogy a szervezők, - a Szatmár Megyei RMDSZ és a Communitas Alapítvány támogatásával - a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés (MIK) továbbra is azt szeretnék, hogy a tornán nem a feltétlen győzni akarás, a megalkuvást nem tűrő küzdelem, hanem sokkal inkább az egészséges versenyszellem, a jó kedv és a szórakozás domináljon. Ne „profi”, igazolt játékosok villogtassák tudásukat, hanem amatőr kedvtelők élvezzék a közösségi élményt és a mozgás örömét.

Ennek jegyében lehet jelentkezni a 18. Partiumi Focikupára, amelynek ezentúl is a pusztadaróci tornaterem ad otthont. A torna időpontja – amint azt a szervezők hagyománnyá próbálnak nemesíteni – idén is november utolsó hétvégéjén lesz. A tornára legtöbb 12 csapat nevezését várják – ebben az esetben vasárnap is lesznek meccsek. Ellenkező esetben – értsd, kevesebb csapat jelentkezése esetén – szombatra redukálódik a küzdelem.

A szervezők szeretnék növelni a Partiumi Focikupa tömegbázisát, ezért úgy döntöttek: kedvezményt tesznek az iskolai csapatok számára. A nevezési díj ugyanis 200 lej csapatonként, iskolai csapatoknak viszont csak 150 lejt kell fizetniük.

Nevezni november 21-ig lehet a kupa főszervezőjénél, Muresán Istvánnál a 0748931993 -as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: