2012-08-15 14:00:41• hírek • Szatmár.ro

Jelentkezz a Szatmár.ro Miss Bikini szépségversenyére

Jelentkezz bikinis képeddel és szállj versenybe a wellness-hétvégéért és a többi értékes nyereményért. Azt megígérhetjük: nem csak az első helyezettnek áll majd el a lélegzete az ajándékoktól!

A Szatmár.ro hírportál 2010-ben szervezett legutóbb bikinis szépségversenyt, s az akkori sikeren felbuzdulva elhatároztuk: idén is esélyt adunk a lányoknak, hogy egy halomnyi értékes nyereménnyel gazdagodjanak, amennyiben ők kapják az olvasók legtöbb szavazatát. És hogy hogy kerülhetsz versenybe? Ha a nyaralás során készült rólad egy jó bikinis kép, vagy épp kedvet kaptál a szépségversenyhez, készíttess magadról most egy bikinis képet és küldd be nekünk egy rövid bemutatkozással.

Akár már most is jelentkezhetsz a szépségversenyre, beküldve a fotót és a bemutatkozást a jatek@szatmar.ro e-mail címre. A bemutatkozásban mindenképp szerepelnie kell a jelentkező pontos nevének és telefonszámának. Elég, ha egy képet küldesz magadról, ha több képet küldesz, a Szatmár.ro szerkesztősége fogja eldönteni, hogy melyik fotóval szerepelsz a versenyben.

A képpel kapcsolatban néhány elvárásunk is van. Kérünk, olyan fotót küldj, amin csak te szerepelsz (strandon készült fotó esetében a háttérben levők jól különüljenek el a jelentkezőtől). A kép legalább 1024 pixel szélességű legyen és jó minősségű: a mobiltelefonos, elmosódott képeket nem áll módunkban elfogadni. A jelentkezési alsó korhatár 16 év, a 18 éven aluli versenyzőket kérjük, hogy a jelentkezéshez csatoljanak egy szülői beleegyezést is.  A jelentkezési határidő augusztus 30.-a éjfél.

Azt, hogy ki nyeri meg a Miss Bikini 2012 szépségversenyünket, azt a Szatmár.ro olvasói döntik el Facebook-os lájkokkal szavazva, támogatva a versenyzőt. A szavazás szeptember 3.-án veszi kezdetét és szeptember 14-én zárul.

Most pedig következzenek a nyeremények!

A Miss Bikini 2012 verseny győztese, a szépségkirálynő nyereménye egy két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. Az első helyezett ajándéka a PrimaGym 160 lej értékű korlátlan belépésre jogosító kombinált bérlete is. A Dóra Szépségszalon felajánlásával a nyeremények sora egy 100 lej értékű fodrászati utalványt is tartalmaz, a Trust Models pedig egy portfólió-fotózást ajánl fel az első helyezettnek. A Salon Shop kozmetikai szaküzlet ajándéka egy 150 lej értékű vásárlási utalványa, a győztes pedig egy 300 lej értékű Eponge vásárlási utalványnak is örülhet.

A második helyezett nyereménye lesz
egy két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. A második helyezett ajándéka a PrimaGym 100 lej értékű, 10 órás kombinált bérlete, a Trust Models portfólió-fotózása, egy 100 lej értékű vásárlási utalvány a Salon Shop kozmetikai szaküzlet felajánlásával és egy 200 lej értékű Eponge vásárlási utalvány.

A verseny harmadik helyezettjének jutalma lesz
egy két személyre szóló hosszú hétvége félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. Örülhet továbbá a PrimaGym 60 lej értékű 6 órás kombinált bérletének, a Trust Models portfólió-fotózásának, egy 80 lej értékű vásárlási utalványnak a Salon Shop kozmetikai szaküzlettől és egy 100 lej értékű Eponge vásárlási utalványnak.

Médiatámogató: City Rádió

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: