2009-10-23 11:05:18• hírek • Parajdi Andrea

Jelentkeztél már a legszebb gimis címért?

Október 19-én, hétfőn hirdettük ki a Gimik szépe 2009 versenyt, amelynek során megszeretnénk találni a legszebb gimis lányokat és fiúkat. Négy jelöltet most mindenki megismerhet.

A Szatmár.ro második alkalommal szervezi meg a Gimik szépe szépségversenyt, amelyet a 2007-es első szériához hasonlóan vélhetően nagy érdeklődés kísér majd. A versenyre 14 és 19 év közötti középiskolások jelentkezését várjuk, elsősorban a Szatmár megyei iskolák legszebb diákjait keressük, ám mint hamarosan kiderül a környékről, vagy akár a határon túlról is lehet jelentkezni.

Itt a lehetőség, hogy megmutassátok magatokat és bizonyítsátok szépségeteket, illetve, hogy külső adottságotoknak köszönhetően értékes nyeremények birtokába juthassatok. Ha úgy érzed szebb vagy mint az átlag, nevezz be a versenyre, hogy az ősz számodra a tanulás mellett egy kis izgalommal is dúsítva legyen. Jelentkezési feltételek itt.

Kedvcsinálóként most négy jelöltet bemutatunk:


Osváth Edina, 17 éves

„Azért jelentkeztem erre a versenyre mert szeretném magam próbára tenni, ugyanis később szeretnék modellkedéssel foglalkozni, mellette az  idegenforgalom és turizmus is érdekel.Szeretek társaságban lenni, és szórakozni, szeretem a kihívásokat, a kalandokat. Imádok Szatmárnémetiben lenni, amikor tehetem ott tartózkodom, mivel nagymamám és a rokonaim ott élnek. Magyarországon Csengerben lakom a határ közelében és ide is járok középiskolába. Az Ady Endre Gimnázium Szakképző Iskola és Kollégium 11.A. osztályos diákja vagyok"

Osváth Edina
Osváth Edina


Chimpan Réka 16 éves, a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont tanulója. Növérétől tudjuk, hogy Réka mindig vidám, szeret táncolni, kirándulni, és utazgatni, valamint imádja a kiskutyákat. Kedvenc énekesei többek között a Connect R és Inna.

Chimpan Réka
Chimpan Réka


Jakab Ildikó tizedik osztályos tanuló az Aurel Popp Zene és Képzőműveszeti Líceum diákja. Ének szakra jár, ezért az éneklés a hobbija is.

Jakab Ildikó
Jakab Ildikó


Lihor Anita 17 éves, XI. osztályos tanuló a Szatmárnémeti Sportlíceumban. Kosárlabda szakra jár.

Lihor Anita
Lihor Anita


Nyeremények:

A Gimik szépe 2009 versenyének győztesei értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, a legszebbekre valódi ajándéközönt zúdítunk.

Lányok:

I díj - az Aphrodité Szépségszalon, a Szatmárnémeti Adidas Bolt, illetve a Mark Cipőüzlet külön-külön egy 150 lejes utalvánnyal ajándékozza meg a „szépségkirálynőt", vagyis összértékben 450 lejes vásárlási kupont válthat be a korona viselője.

II díj - a Bridge Language Study House jóvoltából egy 360 lejes nyelvtanfolyamot nyer az első udvarhölgy: saját maga döntheti el, hogy angol, román, vagy német nyelvtudását fejlesztené tovább.

III díj -A második udvarhölgy a Fitland Szalon 200 lejes ajándékutalványát használhatja fel.

Fiúk:

I díj - az Aphrodité Szépségszalon, a Szatmárnémeti Adidas Bolt, illetve a Mark Cipőüzlet külön-külön egy 150 lejes utalvánnyal kedveskedik a legvonzóbb gimis srácnak

II díj - a Bridge Language Study House jóvoltából egy 360 lejes nyelvtanfolyamot nyer a verseny második helyezettje. Angol, román, vagy német nyelvtanulási lehetőség közül lehet válogatni

III díj -A harmadik helyen befutó versenyzőt a Fitland Szalon 200 lejes utalvánnyal jutalmazza

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: