2012-06-13 10:38:17• hírek • Póti Orsolya

Jelentkezőket toboroznak tűzoltói képzésekre

A Szatmár Megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége is jelentkezőket toboroz az erőszakszervezetek iskoláinak, az országos katonai akadémiák felvételi vizsgáira.

Az akadémiákon tisztképzés (katonai vezetői, had- és biztonságtechnikai mérnöki és katonai gazdálkodási szakokon), valamint civil biztonság- és védelempolitikai, nemzetbiztonsági, védelmi igazgatási, biztonságtechnikai mérnök, büntetés-végrehajtási nevelő szakemberek képzése zajlik.

A bukaresti A.I. Cuza Rendőrakadémián tűzoltó szakra 35 férfi jelentkezhet június 22-ig, a Boldesti „Pavel Zaganescu" Tűzoltó Iskolába pedig ötven hely van különböző szakokon, szintén férfiak számára. Ide augusztus 10-ig várják a felvételizők jelentkezését.

A Szatmár Megyei „Szamos" Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségén várják minden érdeklődő jelentkezését, akiknek bővebb információkat adhatnak a beiratkozásról, a versenyvizsgán való részvételről, a bibliográfiáról. Bővebb információk a www.isusatumare.ro , az academiadepolitie.ro, vagy a www.scoaladepompieri.ro honlapokon találhatók, vagy érdeklődni lehet a következő telefonszámon: 0261-711-212.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: