2010-11-22 16:28:45• hírek • Szatmár.ro

Jelentkezhetnek a kezelési jegyért

Megkapta a november második felére szóló gyógykezelési jegyeket a Szatmár Megyei Nyugdíjpénztár. Ez idén az utolsó turnus.

„November 30-tól újabb 139 személy kezeltetheti magát. A gyógyüdülésre jogosultak névsorát az interneten és a pénztár székhelyén is kifüggesztettük. Ezek az idei utolsó jegyek" - tájékoztatott az intézmény vezetője, Eugenia Sabou.

Mint megtudtuk, idén, főként a nyári periódusban jóval kevesebb igénylő kezeltethette magát, hiszen tavasz óta szinte minden hónapban többszörös volt a túljelentkezés. Őszi elejéig 3127 gyógykezelési jegyet kapott megyénk, ezekből 54-et februárban, 273-at márciusban, 308-at áprilisban, 585-öt májusban, 305-öt júniusban, 157-et júliusban, 82-t augusztusban, szeptemberben pedig 526-ot.

Októberben és ebben a hónapban aztán ezeket kipótolták, így összesen 4179 szatméri személy vehetett részt gyógykezelésen.

A legtöbb érdeklődő egyébként, ahogyan az előző években is, 1 Mai, Amara, Bizusa, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Kovászna, Eforie Nord, Félixfürdő, Govora, Herkulesfürdő, Moneasa, Olanesti, Sângeorz-Bai, Saturn, Szováta, Tinca, Tusnádfürdő és Vatra Dornei üdülőiben kívánta gyógykezeltetni magát, de újdonság volt, hogy ebben az évben már Tasnádon is voltak helyek meghirdetve.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: