2010-07-05 13:59:29• hírek • Szatmár.ro

Jelentkezés a versenyvizsgára

Hétfőn és kedden érvényesíttethetik a versenyvizsgára leadott papírjaikat a pedagógusok - áll a Szatmár Megyei tanfelügyelőség honlapján.

A versenyvizsgákat két központban rendezik meg július 14-én, e szerint kell jelentkezniük dossziéikkal a pedagógusoknak: az általános műveltségi tárgyköröket és a speciális tantárgyakat oktatók a szatmárnémeti Doamna Stanca Főgimnáziumban, míg az óvónők, tanítók és a technikai tantárgyakat oktatók a Constantin Brancuşi Faipari Iskolacsoport épületében.

Az első központban hétfőn déltől a biológiát, kémiát, fizikát, pszichopedagógiát közgazdaságtant, polgári műveltséget, logikát, filozófiát és pszichológiát oktatókat, egy órától a testnevelés, a földrajz és a zenetanárokat, kettőtől az informatikát, történelmet, idegen nyelveket és vallást oktatókat, háromtól a magyar és román nyelvet oktatókat, négytől pedig az angol és a matematikatanárokat várták.

Kedden délelőtt tíz órától a román, magyar és német nyelvű óvónőknek és tanítóknak, valamint a technikai tantárgyakat oktatóknak kell jelentkezniük a Constantin Brâncuşi Faipari Iskolacsoport épületében.


Hétfőn és kedden érvényesíttethetik a versenyvizsgára leadott papírjaikat a pedagógusok
Hétfőn és kedden érvényesíttethetik a versenyvizsgára leadott papírjaikat a pedagógusok


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: