2006-06-09 14:09:42• hírek • Noemi Brigitta Boros

Országos videokonferencia

A tanfelügyelőségek feladata lesz ellenőrizni a befektetésekre ítélt pénzek folyósítását

A Nevelési- és Kutatási Minisztérium június 8-án, csütörtökön országos videokonferenciát szervezett a tanfelügyelők számára, melynek keretén belül Mihail Hardau tanügyminiszter bejelentette, hogy az elkövetkező időszakban a Minisztérium emberei országos szinten ellenőrzik a számítógépek felhasználtságát a tanintézményekben.

Hardau többek között azt is közölte, hogy ezentúl a megyei tanfelügyelőségek - így a Szatmár megyei tanfelügyelőségé is -  feladata lesz ellenőrizni a befektetési-tervezetekre ítélt pénzösszegek folyósítását.

A videokonferencia ideje alatt a tanügyminiszter válaszolt a tanfelügyelők kérdéseire, és javaslatokat ajánlott a helyi szinten felmerült problémák megoldására is. A minisztérium vezetősége bejelentette, hogy a minisztériumban már folyamatban vannak a munkálatok, melyek során elkészülnek a tervezetek az informatika-, biológia-, kémia-, fizika laboratóriumok és tornatermek felszerelésére, valamint az iskolai könyvtárak mind a diákok, mind a tanárok számára hasznos könyvekkel való berendezésére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: