2009-05-10 16:57:13• hírek • Parajdi Andrea

Jelentéseket kér a projektekről

Emil Boc miniszterelnök, Dan Nica kormányfő-helyettes és Vasile Blaga fejlesztési miniszter videokonferenciára hívták össze vasárnap a megyék prefektusait.

A videokonferencia során Emil Boc kijelentette május 20-ig minden prefektusnak küldeni kell a belügyminisztériumhoz egy jelentést, azokról a megyék által megnyert uniós projektekről, amelyekre már a finanszírozási szerződést is megkötötték, s a kilicitálás stádiumánál tartanak.

Május 27-ig pedig írásban az ISPA és a SAPARD programok által finanszírozott munkálatok jelenlegi helyzetéről is be kell számolni.

Dan Nica kormányfő-helyettes Szatmár megyét nem nevesítette azon a listán, amelyre minden olyan megye felkerült, amely kicsúszott egy-egy uniós projekt megvalósíthatósági határidejéből.

Ezek mellett Emil Boc arra kérte a prefektusokat, hogy kövessék nyomon, hogy a decentralizált intézmények vezetői eleget tesznek-e a munkaköri elvárásaiknak, s azt is hangsúlyozta, hogy amennyiben hiányosságokat észlelnek sürgősen jelezzék a kormány felé, hogy az megtehesse az ilyenkor szükséges lépéseket.

Jelentést kell küldeni a belügyminisztériumhoz Szatmár megye megnyert projektjeiről.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: