2009-01-30 15:17:20• hírek • Parajdi Andrea

Jelenleg hat utcában folyik a kátyuzás

A balesetek, illetve a különböző autókárok megelőzése érdekében Szatmárnémeti huszonegy utcáján tömik be a gödröket az elkövetkezendő hetekben. Arra nincs garancia, hogy a most elvégzett munka időtálló lesz.

A.hét elején számoltunk be arról, hogy csupán tavasszal várható, hogy megjavítják a téli időszakban tönkrement utakat, hiszen ebben az időszakban nem érdemes útjavításokat végezni. A Polgármesteri Hivatal azonban kénytelen volt felvállalni a pénzkidobást, hiszen néhány utca rendkívül balesetveszélyessé vált. -Mi is tisztában vagyunk azzal, hogy egy hirtelen érkező csapadék azonnal megrongálja a betömött gödröket, és az ördögi kör tovább folytatódik majd, azonban nem nézhetjük tovább, hogy egyes útszakaszok napról-napra rosszabb állapotban vannak -mondta Ilyés Gyula polgármester.

Mint megtudtuk az alábbi huszonegy utcán javításokat terveznek, a következő napokban: Piata Romana, Henry Coanda, 1918 December 1, Piata Libertatii, I. C. Brateanu, Corvinilor, Vasile Lucaciu, Ioan Slavici, Eroilor, Fabricii, Mileniului, Wolfenbüttel, Porumbeilor, Liviu Rebreanu, Eroilor Revolutie, Károlyi út, Rossetti, Anderco, Octavian Goga, illetve az Independentei sugárút. Ezek közül már hat utcában megkezdték a gödrök betömését.

Szatmárnémeti huszonegy utcáján tömik be a gödröket

A nagymértékű aszfaltozási munkálatok csak tavasszal várhatók.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: