2013-12-04 13:31:01• hírek • Szatmár.ro

Jegyet nyerhetsz a Bertici Fivérek és Bunyós Pityu koncertjére

December 6-án egy fergeteges Mikulás-partyra várnak mindenkit a Szatmárnémeti Revel klubba.

Fergeteges Mikulás-partyt tartanak december 6-án, pénteken éjjel a Revel Klubban, amelyet mulatós nagyágyúk fellépése tesz majd felejthetetlenné. Jó voltál ebben az évben? Vagy azért van néhány dolog, amit reméled, hogy nem vett észre az ajándékot osztogató nagyszakállú? Végülis mindegy, a buli mindenkinek szól, aki kicsit is szeret mulatni!

A fellépők közül a Bertici Fivéreket biztosan nem kell senkinek sem bemutatni: hatalmas tömeg volt a szatmári fiúk lemezbemutatóján és egyéb koncertjein is. Az év elején megjelent lemezük hatalmas sikert aratott, olyannyira, hogy már a másodikat készítik a magyarországi mulatószene-ipar egyik állócsillagának, Sihell Ferrynek a segítségével.

Bunyós Pityut is rengetegen szeretik Szatmárnémetiben: az ökölvívóból mulatós sztárrá vált Pityu már fellépett idén a helyi közönség előtt, zajos sikert aratva.

A mulatós mikulásbulira a Bertici Fivérek öt darab kétszemélyes belépőjegyet ajánlottak fel, amelyek a szatmár.ro nyereményjátékán találnak gazdára. A játékosnak annyit kell tennie, hogy elküldi a jatek@szatmar.ro e-mailcímre a kedvenc Bertici Fivérek, illetve Bunyós Pityu slágerének a címét, valamint pontos nevét és telefonszámát. Sorsolni december 6-án délben fogunk!

Akiknek pedig nem fog kedvezni a szerencse, azok megvehetik a jegyet a Revel Klubban megtartott Mikulás-partyra a Netmusic hangszerkereskedésekben: az Independentei sugárúton, a Dana Kereskedelmi Komplexumban és a filharmóniával szemben található Netmusic boltban. Természetesen a helyszínen is lehet majd jegyet váltani! Egy jegy ára 15 lej, a fellépők pedig 23 órakor kezdik a koncertet. ami még fontos: minden belépőjegy tombolán fog részt venni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: