2010-02-05 11:33:54• hírek • Szatmár.ro

Jegyeskurzust tart a Világiak Irodája

A Szent János apostol és evangélista plébánia, a Házas Hétvége mozgalom és a Szatmári Római Katolikus Püspökség Világiak Irodája szervezésében 2010. február 15-én újabb jegyeskurzus indul.

A jegyeskurzus egyházi és szakmai segítség fiataloknak, akik házasságra készülnek. Lehetőség a párkapcsolat elmélyítésére, de egyben ismerkedési lehetőség más párokkal, közösségben való felkészülés a szentségi házasságra és a keresztény családi életre. A kurzus hat hétig tart, a találkozók pedig hétfő esténként 19 és 20 óra 30 perc között lesznek megtartva. Lelkész, orvos és fiatal keresztény házaspárok lesznek azok a meghívottak, akik interaktív formában fognak a résztvevőknek beszélni életükről a családban, hivatásukról.

Elsősorban olyan jegyesek jelentkezését várják, akik 2010 folyamán szeretnének összeházasodni, de szívesen látnak olyan párokat is, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat és kapcsolatukat. A kurzus házigazdái Solomayer Sándor plébános és a Lepedus család. Jelentkezni február 13-ig lehet a Szent János apostol és evangélista plébánián vagy a Világiak Irodájában a 0261-715011-es telefonszámon és vi@szatmariegyhazmegye.ro e-mail címen. Minden érdeklődő fiatal párt, jegyespárt szeretettel várnak!


Házasságra készülő fiataloknak segítenek
Házasságra készülő fiataloknak segítenek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: