2009-02-11 17:51:08• hírek • Szatmár.ro

Jegyeskurzusra lehet jelentkezni

Jegyben járó, az idén házasságot kötő fiataloknak, vagy pároknak, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat és kapcsolatukat, jegyeskurzus indul február 23 - március 30 között. Az előadásokra minden hétfő délután 19 órától, a Szent János (Hildegárda) plébánián kerül sor.

A.hat találkozóból álló kurzus formája interaktív. Elemei: rövid előadás, páros és csoportos beszélgetés. A jegyeskurzus  egy jó lehetőség a párkapcsolat megismerésére és elmélyítésére, ismerkedési lehetőség más párokkal, illetve közösségben való felkészülés a szentségi házasságra és a keresztény családi életre.

A találkozók során megbeszélésre kerülnek: a gyökerek, családból hozott minták, a kommunikáció, a konfliktusok kezelésének lehetőségei, a szerelem, szexualitás, családtervezés, a hit és a szentség ereje.

A jegyeskurzust Solomayer Sándor plébános és fiatal házaspárok vezetik majd, jelentkezni február 19-ig lehet, a saját plébánián, vagy a Hildegárdában (0361-808-387-es telefonszámon), illetve a Szatmári Római Katolikus Püspökség Világiak Irodájában a 0261-715-011-es számon.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: