2009-12-11 12:28:42• hírek • Parajdi Andrea

Jazz esttel rajtoltak

Jazz esttel kezdődött az idei Christmas Fest, amelyet rendhagyó módon a MusiC'at Pubban szerveztek meg.

Tizennegyedik alkalommal szervezte meg a Christmas Fest rendezvénysorozatot a G.M. Zamfirescu Kultúrház, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a városi tanács támogatásával. A rendezvény célja, hogy az ünnepi időszakban minél szélesebb körben megcélozhassa a különböző zenei irányzatok kedvelőit.

A Christmas Fest idén egy jazz esttel indult, amelyet rendhagyó módon a város egyik népszerű szórakozóhelyén a MusiC'at Pubban szerveztek meg, így a műfaj kedvelői egy családiasabb és a stílushoz igazán illő környezetben élvezhették a fellépők produkcióit.

Elsőként a Macro World lépett színpadra, hogy bemelegítse a szép számban összegyűlt közönséget. A nagyszámú érdeklődés arra enged következtetni, hogy valóban szomjaznak a jazz műfajára a szatmáriak is, vagy legalábbis vágynak arra a változatos kikapcsolódási lehetőségre, amelyet most a Christmas Fest is nyújtani kíván. A Macro World fellépése után a nagykárolyi méltán neves együttes az In Extenso állt színpadra, akik arra is törekedtek, hogy repertoárjukba közismert jazz dallamokat is becsempésszenek, mindezért láthatóan a közönség is hálás volt. Az est zárásaként az NDC Trio is bemutatkozott, és tovább erősítette a jazz-es hangulatot.

A Christmas Fest decemebr 17-én, 19 órától a folk zene kedvelőit várja a Poesis Multikulturális Központba, majd december 19-én, a kultúrház székhelyén rockkoncertek sora következik.

Videó:

Képek:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: