2009-04-17 12:43:11• hírek • Parajdi Andrea

Javítják az aszfaltot

Tovább folytatódik a megrongálódott aszfaltrétegek kijavítása Szatmárnémetiben. Pénteken és szombaton a városközpontban dolgoznak az Alfa Rom SRL alkalmazottjai.

A tavasz beálltával a város hozzálátott a téli időszakban tönkrement aszfaltrétegek korrigáláshoz, hiszen a kisebb-nagyobb gödrök minden autóvezetőnek komoly problémát jelentenek.

Április 17-én, pénteken és április 18-án, szombaton az Alfa Rom Srl alkalmazottjai a régi központban lévő körforgalomban, az I.C. Brateanu sugárúton és a Mihai Vitezul utcában hozzák helyre a felszakadozott aszfaltréteget.

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy minden tavasszal kátyúznak a régi aszfalttal borított útszakaszokon, az azonban egy teljesen újkeletű dolog, hogy idén a tavaly felújított utakon is be kell tömni, az alig egy-két év alatt kialakult gödröket.

A Ioan Cuza, a Petőfi Sándor, a Decebal, a Transilvania sugárút, a Mircea Cel Batran, a Hasdeu, a G.Georgescu, a C.Brancusi, a Vasile Lucaciu, a Zutphen, az Inaului, a Turturelelor, a Crinului, a Closca sugárút és az Avram Iancu utca is a felújított, azonban már megromlott állapotban lévő utcák közé tartozik.

Kátyúznak a körforgalomban, az I.C.Brateanu sugárúton, és a Mihai Viteazul utcában.
Kátyúznak a körforgalomban, az I.C.Brateanu sugárúton, és a Mihai Viteazul utcában.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: