2011-06-25 09:46:16• hírek • (x)

Játszóház nyílik

Illusztráció
Illusztráció

Hétfőn 17 órakor kerül sor az Arlechino Játszóház megnyitójára.

Itt a vakáció ami a gyermekek számára rengeteg szabadidőt jelent, ám sajnos sok szülő nem tudja úgy megszervezi a kicsik programját, hogy azok ne a tévé előtt, hanem hasznos elfoglaltsággal, aktívan töltsék el ezt az időszakot. Ezen a gondon segít a hétfőn, a Grigore Ureche utcában megnyíló Arlechino Játszóház, amely az egész nyár folyamán elfoglaltságokat kínál a gyerekeknek 8-tól 16 óráig, minden hétköznap.

A kicsit itt amellett, hogy a felszerelt játszóház minden szórakoztató eszközét használhatják, kézműves foglalkozásokon (bőrdíszművesség, nemezelés, bábkészítés, kosárfonás) is részt vehetnek, néptáncokat, zenét vagy rajzolni tanulhatnak - szakemberek segítségével.

Felügyelet mellett minden nap kilátogathatnak a Kossuth kertbe, a csendes pihenő idején pedig rajzfilmeket nézhetnek. A sokszínűn programok gondoskodnak arról, hogy a 4 és 12 év közötti gyerkőcök egy pillanatra sem unatkozzanak, a játék mellett pedig szórakoztató formában értékes ismereteket sajátítsanak el, így igazán hasznosan eltöltve a vakációs napokat.

Emellett az Arlechino Játszóház azoknak az elfoglalt szülőknek is megoldást fog jelenteni, akiknek nincs kire hagyniuk a csemetét addig, amíg munkában vannak. A működtetők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a június 27-én 17 órakor megtartandó megnyitóra, a Grigore Ureche 22 szám alatt található Arlechino Játszóházba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: