2013-05-22 15:14:24• hírek • Póti Orsolya

Játsszunk angolt a Fonó-Házban!

Az Aranykapu Fonó-Ház ezen a héten is a már jól ismert programokkal várja az érdeklődő gyerekeket. A fonóban immár negyedik alkalommal tartanak angol nyelvórát Kocsis Éva irányításával.

Az Aranykapu Kulturális egyesület egy hónappal ezelőtt új foglalkozást indított azon gyerekek számára, akik jobban megszeretnék ismerni az angol nyelvet és szívesen megtanulnának néhány verset és dalt angolul.

„Valamivel nagyobb létszámmal indult a Playground - Játsszunk angolt nevű foglalkozásunk, jelenleg pedig összesen hat 4-8 év közötti gyerek érkezik csütörtökönként az Aranykapu Fonó-Házba. Mivel mindannyian kezdő szinten vannak, így könnyű egyszerre foglalkoznom velük, de a nagyobbacskák valamivel komolyabb feladatot is kapnak" - mondta el a Szatmár.ro-nak Kocsis Éva, a foglalkozás irányítója, aki Angliában sajátította el az angol nyelvet.

A programba bekapcsolódó gyerkőcök egy órán keresztül játékos formában angol versikéket, dalokat és mondókákat tanulhatnak, az új szavakat, ismeretlen kifejezéseket pedig elmagyarázzák nekik.

A tanulás szép időben a szabadban zajlik, és minden egyes alkalommal játékkal zárul. Éva elmondta: igyekszik kizárólag angolul kommunikálni a gyerekekkel, de természetesen mindent, amit nem értenek elmagyaráz, lefordít nekik.

Május 23-án, csütörtökön 17 órától újra sor kerül az angol nyelv órára, május 24-én pénteken pedig kézműves tevékenységek fogadják a gyerekeket: 16 órai kezdettel az I-II. osztályosokat, 18 órától pedig a III-V. osztályosokat várják.

Május 25-én, szombaton újra jelentkezik a kéthetente sorra kerülő Futrinka Kuckó, a legkisebbek - óvodások - játékra, énekre és sok-sok mozgásra alapuló foglalkozása.

Az Aranykapu csapata szeretettel vár mindenkit a Holló (Marasesti) utca 12. szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: