2015-06-15 14:48:10• hírek • Szatmár.ro

Játssz velünk és nyerj az Edmeeával!

Budapesti vagy debreceni kiruccanást tervezel és szeretnéd minél olcsóbban megúszni az útiköltséget, ám nem mondanál le a megszokott kényelmedről? Akkor a lehető legjobb helyen jársz - válaszolj egy kérdésünkre és nyert egy oda-vissza jegyet az Edmeea Transtól.

Az Edmeea Transot vélhetően már nem kell bemutatni a szatmári utazóknak, hisz évek óta megbízható partnere azoknak, akik Szatmárnémetiből a magyar fővárosba kívánnak eljutni. Azt viszont talán kevesen tudják, hogy az Edmeea Trans áprilistól immár nem csak Budapestre, de Debrecenbe is indít járatokat, így a Hajdúság fővárosába, szatmári fiatalok egyetemi tanulmányainak célpontjába is eljuttat - a tőle megszokott kifogástalan minőségben. Járataik Szatmárnémetiből, a vasúti állomás elől naponta indulnak 8.00. 12.00 és 22.30-kor. A budapesti Népligetből 8.30, 16.00 és 18.45 órakor, Debrecenből a repülőtérről 12.00, a Füredy úti OMV-benzinkúttól 12.15-kor indulnak a buszok.

Az Edmeea Trans rendelkezik a Szatmárnémetiből induló budapesti járatok közül a legmodernebb buszokkal, a 9-20 személyes járművekben tehát garantált a kényelem. Az autókat nagy tapasztalattal rendelkező sofőrök vezetik: az Edmeeánál több mint egy évtizede ugyanazok az autóvezetők róják az utakat, így megbízhatóságuk és vezetési tapasztalatuk sem megkérdőjelezhető. Azok pedig, akik Budapestre vagy Debrecenbe szeretnének utazni, vagy éppen hazatérnének onnan, akár interneten keresztül is foglalhatnak jegyet az Edmeea Trans weboldalán.

A Szatmár.ro és az Edmeea Trans közös nyereményjátékán most egy darab kétszemélyes utazást sorsolunk ki Budapestre vagy Debrecenbe oda-vissza - a helyes választ beküldők között.

A kérdésünk: Naponta mikor indulnak az Edmeea Trans járatai Szatmárnémetiből? Figyelem! A helyes válaszokat most nem e-mailen várjuk! Keresd meg a Szatmár.ro lájkolós oldalát a Facebookon - ha pedig eddig nem tetted, lájkold oldalunkat - és küldd el ott üzenetben a helyes választ. Üzenetedben add meg telefonszámod is, hogy értesíteni tudjunk az esetleges nyereményről. A sorsolást pénteken, június 19-én délben tartjuk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: