2014-10-20 11:32:28• hírek • (x)

Játssz és nyerj a Trattoria per Passione étteremmel

Pénteken 19 órai kezdettel a Florian Acoustic zenekar lép fel a remek olasz étteremben.

A legkülönlegesebb olasz ízek szatmári lelőhelyén, a Trattoria per Passione étteremben az elmúlt hetekben több koncertre is sor került, tehát tartották magukat az ígéretükhöz: nem hagyják hogy az ősz melankóliája átterjedjen a szatmáriakra is. A koncertek sora most folytatódik, pénteken 19 órai kezdettel a Florian Acoustic rockzenekar fog koncertet adni. A zenekar tagjai: Florian Opre Zazula - ének, Csele Gabi - gitár, Sallai László - gitár és Fisár Csaba – dob. A banda tagjai saját dalokat és feldolgozásokat játszanak, a kellemes dallamok pedig illeszkednek majd az étterem által kínált szokszínű ízharmóniához.

Az étterem és a Szatmár.ro közös nyereményjátékot indít, amelyen most asztafoglalást és 100 lej értékű fogyasztást nyerhetsz a Trattoria per Passionéban a pénteki, október 24-i alkalomra. Hogy nyerj, először is lájkolnod kell a Trattoria Per Passione Facebook-oldalát. Megvolt? Akkor válaszolj a következő kérdésre: mikor ünnepelte egy éves születésnapját az étterem? Egy kis segítséget itt találsz.

A választ neveddel és telefonszámoddal küldd el a jatek@szatmar.ro email címre október 24-én reggel 10 óráig - ezt követően lesz a sorsolás!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: