2009-06-20 16:03:44• hírek • Parajdi Andrea

Mezőpetrit ellepik a motorosok

Motorokon, habos sörön, csinos lányokon és nagyszerű koncertek kívül mi egyéb kellene egy igazán jó hangulatú motoros találkozóhoz? A Viking Moto Club szervezésében megrendezésre kerülő Viking Moto Partyn ezúttal is mindenki megtudhatja mitől „döglik a légy".

A Viking Moto Club ebben az évben is megszervezi a lassan hagyománynak mondható Viking Moto Partyt. A szervezők ebben az évben is garantálják a felhőtlen hangulatot, s a feledhetetlen motoros programokat.


a helyi és a környező országok motorosai most már ötödik alkalommal gyűlnek össze Észak-Erdély legnagyobb bulijára
A helyi és a környező országok motorosai most már ötödik alkalommal gyűlnek össze Észak-Erdély legnagyobb bulijára


Július 30, 31 és augusztus elsején ismét ellepik Mezőpetrit a különböző motorcsodák, ahol majd egész napos programok és vetélkedők - motorszépségverseny, decibelmérő verseny, kötélhúzás, hordógurítás, szkanderverseny stb. -várják a helyszínre kilátogatókat. A Szatmár.ro is feldobja majd a hangulatot egy vizes popó, és póló versennyel, amelyre minden bevállalós hölgy benevezhet.

A motoros találkozó egyik látványos programja a felvonulás lesz, amelyet augusztus elsején 12 órától Mezőpetri és Nagykároly között szerveznek meg. Ezt követően 13:30 és 14:30 között a magyarországi Angyal Zoltán motoros streetfight bemutatót tart. A napközbeni programot koncertek zárják. Fellép az Edda, a szatmárnémeti The Underskies, a petri Matador, a kolozsvári Truper, a szebeni Betrayer, a magyarországi Blues Company, Rokker Zsolti és az AB-CD együttesek is. Természetesen a palettáról nem hiányozhatnak a sztriptíztáncos lányok sem. A Viking Moto Club ezúttal is minden érdeklődőt szeretettel vár.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: