2016-07-07 15:13:54• hírek • (x)

Játssz a Tiacom Autoval és nyerj ajándékcsomagot!

Csak egy lájk a Facebookon és ajándékcsomagot nyerhetsz - a játék július 21-ig tart.

A több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező, az ACC hálózathoz tartozó autószerviz és autóalkatrészeket forgalmazó Tiacom Auto mindig igyekszik ügyfelei kedvében járni. A törzsvásárlók számára ez már nem újdonság, hisz ők megszokhatták, hogy több százalékos kedvezményt kapnak, autójukról pedig valóságos kórtörténeti lapot vezetnek a szakemberek.

Mindamellett, hogy bármilyen autómárkához és autótípushoz találhatsz náluk alkatrészt, szinte minden autós bajra tudnak megoldást - gyosan, pontosan. A szolgáltatások sora nagyon bőséges: autó-villanyszereléssel, futószögállítással, fékek javításával, gumijavítással és teljes autódiagnosztikával is foglalkoznak, szóval valóban alig lehet olyan gondod az autóval, amit a Tiacomnál nem tudnak megoldani.

A Tiacom Auto július 7-én, csütörtökön Facebookos nyereményjátékot indított. A játékban való részvétel egyszerű, csak lájkolni kell az autószerviz Facebook oldalát és máris esélyed lehet a Tiacomos ajándéktárgyakat tartalmazó csomag megnyerésére. A Tiacom Facebook oldala az alábbi linken érhető el: https://www.facebook.com/tiacomauto/.

A nyereményjáték július 7. és 21. között tart. A nyertesek nevét a Tiacom Facebook oldalán lehet majd megtalálni.

Tiacom - az ACC csoport tagja

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: