2014-06-12 14:38:19• hírek • Szatmár.ro

Játékgyűjtést szervez az Egyházmegyei Caritas Szervezet

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezete játékgyűjtési akciót szervez a hátrányos helyzetű vagy fogyatékkal élő gyermekek pedagógiai fejlesztésének támogatása céljából.

A Caritas óvodai pedagógiai programja keretén belül használt játékok gyűjtését tűzte ki célul. Neked egy megunt játék, másnak lehet igazi ajándék - ez a mottója az akciónak.

"Amennyiben Önnek, gyermekének, vagy családi, baráti, ismerettségi körében levőknek otthonában akad hasztalanná vált fából készült játéka, egyszerű babája, legyen az régi vagy új, ruházott vagy ruházatlan, amennyiben a család már nem leli örömét használatában, kérjük ajánlja fel azon rászoruló gyermekek számára, akiknek ez az apró tett igen nagy örömöt jelenthet. E gesztus révén hozzájárulva a gyerekek pozitív fejlődéséhez" - áll a programot hirdető sajtóközleményben.

Az adományokat leadni június 16 és július 4 között lehet a szatmárnémeti Szent József rehabilitációs központban - a Dsida Jenő utca 16 szám alatt -, vagy a Don Bosco nappali foglalkoztató központban a Closca sugárút 69/68 szám alatt, hétköznaponként 8.30 és 15.30 órák között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: