2011-03-29 11:19:05• hírek • Szatmár.ro

Ötből három brit nő színleli az orgazmust

Egy, a napokban közzétett brit felmérés szerint, szexcsatározás közben ötből három nő orgazmust színlel, míg egy százalékuk bevallása szerint szexuális életüket teljes csőd jellemzi.

Az egyik legnevesebb brit női magazin által készített, 3000 nő bevonásával készült felmérésből kiderült, hogy a 18 és 40 év közöttiek több mint 20 százaléka megcsalta már férjét illetve partnerét. Tény az, hogy egyharmaduk meg is bánta tettét. Az ok az orgazmus elmaradására vezethető vissza, vagyis nem éltek át orgazmust, amiért kénytelenek voltak azt színlelni.

Tízből négyen pedig azt nehezményezik, hogy nem szexelnek olyan gyakran, mint ahogyan arra valójában szükségük lenne. A libidóromboló tényezők közül a nők a férfiak nem megfelelő higiéniáját, a szőrös hátat, a nőiesedő mellkast és a sörhasat nehezményezték. Ugyanakkor a nők saját intimitásuk átéléséből is jócskán visszavesz az, hogy saját testükkel sincsenek kibékülve, így nem tudják magukat a szex nyújtotta élvezeteknek átengedni. Ilyen többek között a hurkás has, a vastagodó és narancsbőrös comb illetve a löttyedt bőr. Nem meglepő hát, hogy a felsorolt tényezők miatt az orgazmust sem tudják átélni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: