2013-01-24 15:28:06• hírek • Szatmár.ro

Játék minden szerdán

Ha ki akarsz szakadni a hétköznapokból, ha eleged van a számítógépekből, s egy közösségbe vágysz, akkor a Szatmár Megyei ifjúsági Tanács társasjáték klubjában a helyed!

Taktikai, stratégiai, blöffölős, elgondolkodtató és az ismereteidre alapozó játékok állnak rendelkezésedre ahhoz, hogy egy estét igen kellemes körülmények között tölthess el. Magyarázd meg a Sötét nagyúrnak, hogy miért nem sikerült a küldetés, amellyel megbízott, vagy hódítsd meg (magadnak) Smallworld világát. Győzz le mindenkit taktikáddal a Swishben vagy csak egyszerűen figyeld a lapokat a Solo és Uno játékokban,ameddig már csak egy vagy egy sem marad a kezedben. Látogass el képzeletben Tobago varázslatos világába, hogy te lehess a legjobb kincskereső, de a fantáziádra és az asszociációs készségeidre alapoz a Dixit fantáziajáték is.

Rejtő Jenő könyveinek szerelmesei számára hoztuk el a Piszkos Fred, a kapitány játékot, amely a sokak által kedvelt regényíró hangulatos világát idézi fel.

Szerda délutánonként 18 órától várunk mindenkit, aki ilyesfajta kikapcsolódásra vágyik. Ha nem ismered a játékokat, akkor is könnyen megtanulhatod őket. A kikapcsolódás helyszíne pedig az RMDSZ szatmárnémeti székhelye alatt található Pinceklub.

"A későbbiekben lehetőség nyílik majd a kedvelt játékok kikölcsönzésére is, de ennek a kereteit még ki kell dolgoznunk" - árulta el Őri-Pákay Franciska, SZMIT elnök, s saját bevallása szerint a játékok jó értelemben vet megszállottja. "Magam is rengeteg időt töltök az internet fogságában, így egészen bizonyos, hogy részt veszek majd a társasjáték esteken.

A megnyitóra január 30-án 18 órától kerül sor, ahová szeretettel látunk minden érdeklődőt. Természetesen később is be lehet csatlakozni, mert az estek (majdnem) addig tartanak majd, ameddig a játékosok bírják. Ha valakinek a hagyományos játékokhoz van kedve, akkor kártyázhat és römizhet is a klubban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: