2015-08-06 18:44:31• hírek • Szatmár.ro

Járd be az országot, de előtte térj be a Helberthez!

Az autószerviz az AutoCrew szervízhálózat tagja - A24 autómentő-kártyát kaphatsz a Bosch termékekhez!

Már túl vagytok a nyaralás megszervezésén, ugye? Megvan az úti cél és megvan az is, hogy saját autóval járjátok be Románia hegyes tájait, vagy éppen leautóztok a tengerpartra. Indulás előtt azonban jó átnézetni az autót, hiszen nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor valahol, két település között lerobban a négykerekű.

Ha augusztus 3. és szepteber 30. között ellátogatsz a Helbert kft. Aurel Vlaicu utca 151. szám alatt található szervizébe, ott az autó minden baján segíteni tudnak, sőt, ajándékot is kaphatsz!

Az AutoCrew szervizhálózathoz tartozó modern, jól felszerelt autószerelő-műhelyben autódiagnosztikától a futószög-állításig, a festéstől és lakatos munkáktól az olajcseréig mindennel foglalkoznak. Ráadásul a Helbertnél dolgozó szakik nagyon megbízhatók és nagy tapasztalatuk van a hibák elhárításában.

Írtuk már, hogy ajándékot kaphatnak az AutoCrew szervizbe ellátogatók. Most mondjuk a feltételeket! Amennyiben egy szett Bosch szűrőt szereltetsz az autódba vagy Bosch féktárcsákra cseréled a régi, elkopottakat, akkor egy A24 kártyát kapsz ajándékba! A kártya egész Románia területén érvényes, és így nyugodt lélekkel indulhatsz bejárni az országot!

Az A24 sárga angyalai ugyanis egy telefonhívásra vannak tőled, amennyiben bajba kerültél az autóddal. Ha kell, benzint visznek neked, ha pedig helyben nem tudják megoldani az autóval kapcsolatos gondot, akkor bevontatják a járművet a legközelebbi szervizbe.

Térj be az AutoCrew hálózathoz tartozó Helbert-szervizbe, vagy egyeztess időpontot a szakikkal az office@helbert.ro email címen, vagy a 0261-712.830-as, illetve a 0743-088.143-as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: