2010-07-12 11:00:49• hírek • Blikk

Jár a segély Zimány Lindának?

Több helyről is nagyobb összegek folynak be Zimány Linda számlájára, így még mentegetőzése után is érthetetlen miért állt sorba segélyért a luxuskörülmények között élő modell.

Teljesen kiverte a biztosítékot olvasóink körében szombati cikkünk, miszerint április 28-tól Zimány Linda napi 1355 forintos segélyt kap. A szőke modell még a Vasárnapi Blikknek is azt nyilatkozta, hogy nincs munkája, és ezért igényelte a munkanélküli segélyként emlegetett álláskeresési járadékot, lapunk azonban kiderítette, hogy bizony rengeteg munkája és felkérése van.

A két év alatt 570 millió forintot összepókerező Kaló Dénes barátnője azonban abban az egy esetben részesülhet ebben a járadékban, ha semmilyen keresőtevékenységet nem folytat. Bár áprilisban Linda munkaviszonya megszűnt a Cool Tv-ben, mégsem kopik fel az álla, hiszen bőven terem munka a felkapott modellnek. Linda ugyanis többek között reklámarca egy hajhosszabítást végző szalonnak, egy fogfehérítő cégnek és saját ruhakollekciót készít a Sugarbird divatmárkának.

A modell szerepelt a NévShowRban, a Frizbiben és a FEM3-ban is mióta munkanélküli, azt azonban homály fedi, hogy ezekért a felkérésekért kapott-e honoráriumot. Mindezek mellett az azonban már csak hab a tortán, hogy Linda minden bizonnyal szép summát zsebelt be a Playboy májusi fotózásáért is. Liptai Claudia 3 milliós csúcsgázsijából kiindulva a keresett modell 1-1,5 milliót kaszálhatott az aktképekért, ami megint csak felveti a kérdést, jár-e neki a segély.

- A munkanélküli státus feltétele, hogy a munkanélküli semmilyen kereső tevékenységet ne folytasson, az kizárja, hogy munkanélküliként regisztrálni lehessen a munkaügyi kirendeltség nyilvántartásában. Akkor sem jogosult a segélyre, ha vállalkozással rendelkezik, ha tagja valamilyen kft.-nek, hiszen arról mindenképpen nyilatkoznia kell - tudtuk meg dr. Katona Magdolna munkajogásztól.


Elméletileg napi 1355 forintból él a fotómodell
Elméletileg napi 1355 forintból él a fotómodell


 

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: