2012-01-17 19:32:38• hírek • Szatmár.ro

Január végén tartják a zenész-szilvesztert

A Daemi étteremben fogják tartani a zenészek szilveszteri buliját - tájékoztatott Mircea Deac.

December utolsó napja a legtöbb szatmári számára a vigasság, az óévbúcsúztató és újévköszöntő buli napja, ám vannak néhányan, akik ezeket a pillanatokat is munkával töltik. A pincérek, zenészek, taxisok és a sajtófotósok számára is munkával telik ez az éjszaka, így gyakran megesik, hogy ezek a személyek egy-egy utólag megtartott bulin búcsúznak az óévtől.

A zenészek szilveszteri bulijára január 27-én 20 órai kezdettel fog sor kerülni - tájékoztatta a sajtó képviselőit kedd délben Mircea Deac, aki a rendezvény egyik szervezője. Elmondta: immár hagyomány a zenész-szilveszter Szatmárnémetiben, idénimmár huszonhatodszor lesz megszervezve. Az utóbbi években csak az 1990-ben nem tartották meg, illetve 2006-ban maradt el a felhőtlen bulizás. Deac szerint egyre több zenész van jelen a szatmári bulikon, s bár nem tart fenn minden étterem saját zenekart, sok előadóművész találja meg a helyét a lagzikon, éttermekben vagy egyéb összejöveteleken.

A január 27-i bulira mindenkit várnak, nem csak a zenészeket, lemezlovasokat és akár népzenei előadóművészeket. A bulira a belépő 120 lej, amiben benne van az étel és az ital ára is.

A sajtótájékoztatón elhangzott: a bulin fog sor kerülni a szatmári zenészek érdekvédelmi szervezetének a megalapítására is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: