2009-12-17 17:11:01• hírek • Balogh Anita

Január elsejétől nyit a Korall Klinika

Ünnepélyes keretek között szentelték fel Szatmárnémeti legújabb magánklinikáját, ahol a helyi orvosok mellett debreceni és fehérgyarmati orvosok is rendelnek majd.

Csütörtök délben került sor a január elsején megnyitó Korall Klinika felavatására. Elsőként az egészségügyi intézet vezetője, Bódis Botond köszöntötte az egybegyűlteket, összefoglalva a klinika megalapításának a célját: létrehozni egy színvonalas szolgáltatásokat nyújtó egészségügyi intézetet, ahol csúcsminőségű műszerparkkal vizsgálnak és gyógyítanak a környék legjobb szakemberei.

Kereskényi Gábor alpolgármester szerint dicséretre méltó, hogy egy vállalkozó az egészségügybe ruház be, egy olyan egészségügybe, amelyik szatmári és országos szinten is hiányosságokkal küzd. A politikus szerint a Korall Klinika olyan új, minőségi szolgáltatásokat tesz elérhetővé a megyeközpontban, amelyek látványosan növelik majd az egészségügy színvonalát.

Dr. Szilágyi Andrea Imola, a klinika orvos-igazgatója szerint az intézmény képes arra, hogy a megyeszékhely vezető járóbeteg ambulanciája legyen, ahol a minőségi felszerelés és a jól felkészült belföldi és külföldi orvosok munkája garantálja a magas színvonalú ellátást.

Végigjárva az Eroii Revolutiei tér 22 szám alatt található több szintes gyógyító-létesítményt, a sajtó képviselői is láthatták: elegáns és kényelmes körülmények között lesz ellátva az, aki a Korall Klinika orvosaira bízza magát, legyen szó családorvosi ellátásról vagy szakorvosi szolgáltatásokról. A szemészeti és az orr-fül-gégészeti szakrendelőkben mi magunk is láthattuk a több tízezer eurós műszereket, amelyek jelen pillanatban a legkorszerűbb orvosi eszközöknek számítanak.


Felavatták a Korall Klinikát
Felavatták a Korall Klinikát


Modern, több szintes létesítmény az új magánklinika
Modern, több szintes létesítmény az új magánklinika


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: