2012-05-29 09:55:42• hírek • Szatmár.ro

Janicsák Veca is itt lesz a Családi hétvégén

A Kossuth-kertben megtartott Családi Hétvégén magyarország egyik legjobb énekesnője, Janicsák Veca is fellép.

Sokan nagy izgalommal készülnek már a június 2-3-án megrendezésre kerülő Családi Hétvégére. Két napon keresztül színes programok várják a Kossuth Kertben a családokat. Remek koncertek is lesznek, melyeken legendás zenekarok és kitűnő művészek lépnek majd fel.

Az egyik legjobban várt fellépő minden kétséget kizáróan Janicsák Veca lesz, aki június 3-án 17.30-tól fog színpadra lépni. Azon sokat lehet vitázni, hogy mennyi értelmük van a különböző tévés tehetségkutatóknak, és hogy kit keresnek igazán a műsor szerkesztői, mindenesetre azt kijelentketjük: a magyarországi X-Faktor első szériájában egy olyan énekesnőt ismerhettünk meg, akit a vetélkedő óta az egyik legjobb magyarországi énekesnőként tartanak számon. A 2010-ben megtartott tehetségkutatón a negyedik helyen végzett, viszont első lett a női énekhangok között. Emlékszik még valaki arra, hogy hogy énekelte Veca a "Most múlik pontosan"-t? Aki igen, az valószínűleg még most is libabőrös lesz...

Janicsák Veca első, a tehetségkutatóban énekelt dalaiból álló lemeze hetekig vezette az eladási toplistákat, teltházas lemezbemutató koncertet tartott és Ákos is őt választotta, amikor egy duett eléneklése került szóba.

Aki szeretne találkozni a végtelenül barátságos és remek énekhanggal megáldott énekesnővel, az legyen ott a Kossuth-kerti színpadnál június 3-án délután. Mi biztos, hogy ott leszünk!

Az idén hatodik kiadásához eljutott esemény a szatmárnémeti RMDSZ, az Ady Endre Társaság, a MADISZ, a MIK és az Aranykapu Kulturális Egyesület együttműködésében jön létre, főszervezője Magyar Lóránd, az RMDSZ városi tanácsos jelöltje.

Janicsák Veca

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: