2017-09-01 00:02:04• hírek • Blikk.hu

Jancsó Miklós unokája vette feleségül Janicsák Vecát

Jancsó Miklós (†92) unokájához, Ábelhez ment hozzá nemrég Janicsák Veca (27)! Az énekesnő a természet lágy ölén mondta ki a boldogító igent, mindezt azután, hogy pár hónapja még külön voltak gyermeke apjától. Talán ezért is titkolták az örömüket az utolsó pillanatig, végül szűk körű vendégsereg előtt ment férjhez Veca.

– Veca és Ábel szinte sosem jelentek meg nyilvánosan együtt, nem hencegtek a kapcsolatukkal. Ábel civil, nem akart szerepelni, ráadásul a lányukat, Emmát sem gyakran mutatták meg a kíváncsi szemeknek. Pedig Ábel hozzá lehet szokva a felhajtáshoz és a kamerához, ugyanis a nagypapája nem más, mint Jancsó Miklós filmrendező, a nagymamája pedig Mészáros Márta. Ábel is hasonló pályán indult el, fotós lett, sőt a Temetetlen halott című filmben játszott is – mesélte neve elhallgatását kérő informátorunk, aki azt is elárulta, hogy a menyasszonyi ruha beszerzése sem volt egyszerű.

– Az első pillanattól biztos volt, hogy Vecát az édesapja, a Z’Zi Labor frontembere, Janicsák István kíséri oltárhoz, a ruhát így az édesanyjával, Klárával választották ki. Nem lett meg elsőre a tökéletes darab, hosszas keresgélés után egy vidéki szalonból választották ki a csipkés ruhát – árulta el a bennfentes.

Göröngyös út vezetett a nászig: Veca és kedvese öt év után idén májusban jelentette be, már nem alkotnak egy pár. Pedig akkor már nem csak az együtt töltött évek, hanem a 2016 januárjában szü­letett közös gyermekük, Emma is összekötötte őket. Az énekesnő nem árult el részle­teket a szakítás okáról, ám azt mondta, nem egy harmadik személy felbukkanása miatt futott zátonyra a kapcso­latuk. Alig telt el három hónap, s a szerelmesek ismét egy­más­ra találtak. Ábel újra megkérte Veca kezét, s egybe is keltek.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: