2016-03-01 09:31:09• hírek • Blikk.hu

Jakupcsek: Megalázó volt, ahogy elküldtek

December végén, három sikeres év után éppen egy Ridikül adás felvétele közben rúgta ki Jakupcsek Gabriellát az MTVA. A műsorvezető azt gondolta, év végi jutalom miatt hívatja a vezetőség. Elsőként a Blikknek mesélt érzéseiről.

- Érezte bármilyen előjelét annak, hogy a köztévé nem tart önre igényt a jövőben?

Jakupcsek Gabriella: Abszolút nem. Hiszen egy sikeres műsort készítettünk a stábbal, éppen az 500. adásra készültünk, és azt gondolom, ha az ember tisztességesen végzi a munkáját, a nézettségi adatok is azt mutatják, hogy jó amit csinál, akkor nincs oka kirúgástól tartani.

Sőt bevallom, amikor már sokadjára kértek, hogy mielőbb menjek fel az irodába, nem törődve azzal, hogy éppen forgatunk, azt gondoltam, év végi jutalom miatt keresnek. Nem így lett. Bár én vagyok reflektorfényben, ne felejtsük el, hogy 140 kollégát érintett a lépés, ennyi család életét befolyásolta.

- Ilyenkor az ember szeretne egy választ a miértre, megkapta?

Jakupcsek: Nem. Teljesen abszurd helyzet volt az egész. Szerintem ők sem annak szánták, ami lett belőle. Teljesen felesleges kockázatvállalás volt. Nem ért ennyit ez az egész.

- Felmerült, hogy befejezi a forgatást?

Jakupcsek: Számomra nem volt kérdés. A stáb pedig olyan leforrázottan állt, hogy ott senki meg nem kérdezte, hogyan tovább. Mérhetetlen fájdalom volt bennem. Majd felhívtam a férjemet, ő épp külföldön síelt a gyerekünkkel, aki éppen akkor nyerte meg a síversenyt, amikor én a férjem fülébe üvöltöttem: Képzeld, kirúgtak! Abszurd helyzet volt. Miközben a lányom síel, a férjem egyik kezében a videokamera a másikban a telefon és ő alig hitte el, amit én a telefonba mondok neki.

Az interjú folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: