2012-03-28 07:42:53• hírek • Blikk.hu

Jáksó László durván beszólt Ferónak

Durván összebalhézott Jáksó László Nagy Feróval. A műsorvezető olyan csúnyán beszólt a Beatrice frontemberének a Roast című műsor próbáján, hogy azt még a Blikk nyomdafestéke sem nagyon bírja el.

Még hat nap van az első felvételig, de már most borítékolható, hogy forrni fognak az indulatok április 3-án a Thália Színházban.

A Roast tradíciói az 1920-as évekig nyúlnak vissza. A lényege, hogy egy klubtagot kiválasztanak, és nyilvánosan igyekeznek kínos történetekkel minél inkább zavarba hozni. Vicces megszégyenítésnek is nevezik. Persze mindezt csak a barátság jegyében, azt feltételezve, hogy az illető érti és bírja is a kritikát. Lehet, hogy ez világszerte működik, de nálunk úgy tűnik, még van mit fejlődni...

- Nem értem a műsor célját. Feró nélkülünk is tudja égetni magát, ötven éve ezt csinálja - mondta a Blikknek Jáksó László, miután lenyugodott. - Már rég nyugdíjba kellett volna mennie. Vérciki, hogy ennyi idősen még mindig színpadon van. Régebben jókat beszélgettünk a nőkről, együtt néztük a hoszteszeket. Azt mondta, egy fontos dolog van az életben , a p...a. Most ismét ezt a témát hozta fel. Meguntam, hogy csak erről beszél.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: