2006-07-21 00:13:15• hírek • Szatmár.ro

Jáksó László Kelemen Annával jár

 A magyar rádiózás fenegyereke összejött az utóbbi időben csak botrányairól híres kebelcsodával.

Igen, együtt vagyunk Kelemen Annával. Úgy érzem, nincs értelme bujkálni” – mondta Jáksó László. A Danubius Rádió műsorvezetőjét egy olvasónk beszámolója kapcsán kerestük meg, aki a Feljelentő rovat számára arról írt, a minap látta a két médiaszemélyt kézen fogva.

„A Liszt Ferenc tér fái alatt fagyival próbáltuk hűsíteni magunkat, amikor egy erőteljesen szőke és még erőteljesebben vastag ajkú hírességet sikerült megpillantani. Kelemen Anna a nem kevésbé feltűnő arcberendezésű Jáksó Lászlóval andalgott kézen fogva” – fogalmazott levelében olvasónk, aki kettejük mellett egy fotós jelenlétére is figyelmes lett. Lapunknak Jáksó megerősítette az információt.

Nem bánom, hogy ez a történet most kiderült” – tette hozzá Jáksó. A rádiós ugyan nem tartja magát kényszeres médiaszereplőnek, de remek médiahacker hírében áll, aki sok kis színessel ajándékozta már meg a bulvársajtót. Hónapokkal ezelőtt Terecskei Ritához, a Zanzibár énekesnőjéhez fűződő románcáról beszélt, nemrég viszont arról nyilatkozott, okvetlenül thaiföldi feleséget szeretne. Majd a Szombat esti lázból, Hajas László partnereként ismert Südi Iringóról, mint álmai nőjéről beszélt, aki eközben egy művelődési központban találta meg az igazit.

Jáksó legutoljára azt a vágyát osztotta meg a sajtóval, hogy egy focistanővel szeretkezne motorháztetőn. Most pedig úgy tűnik, ennél is jelentősebb hungarikumok – mint például Kelemen Anna – keltik fel az érdeklődését. Mint arról a rádiós újságíró beszámolt, kettejük kapcsolata is végső soron a nyilvánosságnak köszönhető.

„Egyszer, még néhány hónapja megkérdezte tőlem a Színes Bulvár Lap újságírója, mit tennék legszívesebben Kelemen Annával? Azt válaszoltam, addig du**ám, amíg mozog - még fent is van a lap honlapján” – tett tanúbizonyságot naprakészségéről Jáksó. „Anna természetesen rossz néven vette ezt a bántó megjegyzést, amit én persze nem bántó szándékkal mondtam. És ennek eredményeképp megkerestem őt, az ismeretségünk innen datálható” – mondta a rádiós.

Kettejük románcát tehát nem a kémia mozgatja leginkább, amiről Jáksó így beszélt. „Az első beszélgetésünket követően szép lassan közel kerültünk egymáshoz. Tulajdonképpen csak néhány hete vagyunk együtt, ha az első együttlétet veszem alapul” – mondta, de szerelem szót a szájából nem hallottuk.

Amikor két, közszereplőnek számító ember a város egyik legforgalmasabb kerületében csúcsidőben, vagy azon túl kézenfogva andalog, többek közt azzal a szándékkal is tehetik, hogy ez a sajtóban megfelelő hangsúlyt kapjon. „Nem ez volt a szándékunk, hanem egyszerűen egyikünk sem az a fajta, aki elbújna, aki ne vállalná magát a nyilvánosság előtt” – magyarázta Jáksó.

Kelemen Anna az utóbbi időben tett nyilatkozatai alapján arra törekszik, ne tűnjön könnyű prédának. Legutóbb például arról beszélt, a személyiségére felépített valóságshow-t is azért hagyta ott, mert repedtsarkúnak kezdte érezni magát, amikor a kreatív igazgató arra kérte, a műsorban felbukkanó, némelyik férfit - például zöldségest – csókoljon meg. „Ha ennek az egésznek a missziója az lenne, hogy én összeszedek pasikat, az szerintem irtóra elcsépelt volna” – vélte a playmate.

velvet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: