2012-08-13 09:01:24• hírek • Blikk.hu

Jáksó: Hadjárat indult ellenem!

„Igen, a saját kudarcomnak érzem, ami történt. Szakmai életem csúcspontjának tartottam a sorozatot, négy évig dolgoztam rajta, de ha elölről kezdhetném az egészet, biztosan nem vágnék bele. Ahhoz túl sok volt az akadály, és túl sokat öregedtem közben" - mondta a Marslakók megszüntetése utáni első komolyabb vallomásában Jáksó László, aki producerként idén év elején indította útjára a sorozatot.

A Magyar Televízió az alacsony nézettség miatt négy hónap után megszüntette a napi sorozatot, pedig eredetileg két és fél évet rendeltek meg belőle. A műsort folyamatos támadások érték – részben az állami pénzek felhasználása miatt.

„Amikor meghozták a döntést, hogy nincs tovább, az már nem fájt. Megértettem a televízió vezetőit. Nem lehet a nézőknek a nézők ellenére műsort készíteni. Márpedig ezt a sorozatot még azelőtt megutálta mindenki, hogy leült volna a fotelbe megnézni” – mondta Jáksó. A műsorvezető azt mondja, nem számolt azzal, hogy ekkora ellenszenv lengi majd körbe a sorozatot. „Hogy valójában milyen volt? Na, ez már soha nem fog kiderülni. Ahhoz több idő kellett volna. Azok a kollégák, akik készítették, a legjobbak a piacon. Náluk jobbat nem tudtam volna felvenni.”

A távozó producer szerint az ő lelkiismerete tiszta, minden forinttal el tud számolni. Azt mondja, olcsóbban gyártottak, mint bármelyik konkurens szappanopera, de ez egy költséges műfaj.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: