2012-03-25 17:13:32• hírek • Szatmár.ro

Négy gólos győzelemmel mutatkozott be az Olimpia

Jól sikerült a hazai bemutatkozás: a tavaszi idény első hazai pályán játszott meccsén remekelt az Olimpia.

Verőfényes napsütés és egy jó kis meccs várta az szatmári drukkereket szombaton 15 órakor az Olimpia stadionba. Közel háromezren követték figyelemmel a sárga-kékek meccsét a Zilahi FC ellen, illetve ünnepelhették együtt a fiúkkal a négygólos sikert. Ezzel továbbra is ott van az Oli a listavezető nyakában, a különbség csak 2 pont.

Akik kicsit késve érkeztek ki a stadionba, nem maradtak le semmiről, hiszen al első húsz percben szinte semmi sem történt. Bár az első kapuralövés a vendégeké volt, válaszként a szatmáriak többször is veszélyeztették a zilahiak kapuját, a drukkerek pedig már érezték, hogy érik az első szatmári találat. Aztán egy 16-oson belüli labdára Feier vetette rá magát, és bombázta nyolc méterről a kapuba. Vérszemet kapott a sárga-kék alakulat és hamarosan Zsiga beadását szintén Feier fejelte a kapuba.

A második félidőben a megnyugtató két gólos vezeték tudatában lazán játszott az Oli, de így sem volt veszélytelen a gárda. Marinas szabadrúgása a kapufán csattant, később Feier és Marinas összjátékából utóbbi szerzett gólt. A vége előtt negyed órával büntetőrúgáshoz jutott az Olimpia - Danila tizenegyesét még védte a zilahi kapus, de a "lepattanót" már a hálóba juttatta az éppen Zilahról igazolt játékos.

III. Liga, 17. forduló: Szatmárnémeti Olimpia - Zilahi FC 4-0 (Feier 26., 31., Marinaş 52., Danila 75.). Az Olimpia összeállítása: Suta - Mos, Muresan F., Heil, Homorozan, Molnar (Danila 72.,), Villand, Micas (Botos 65.), Feier, Zsiga, Marinas (Prodan 76.).

A forduló további eredményei: Besztercei Gloria II-Szászrégeni Avantul 4-1, Dési Unirea-Zalatnai CS 1-0, Nyárádtői Unirea-Kolozsvári Sanatatea 2-1, Kolozsvári CFR II-Kolozsvári Universitatea II 0-1, Brassói Crorona- Aranyosgyéresi Seso 2-0, Szászfenesi Unirea-Marosvásárhelyi FCM II 3-1, Jádi Vointa-Tatrangi Unirea 1-1.

Nyert az Olimpia

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: