2008-12-16 14:52:53• hírek • www.danubius.hu

Jackman, a házigazda

Hugh Jackman korábban már díjátadóként állt az Oscar gála színpadán, most viszont új szerepkörben tűnik fel - házigazda lesz.

 

Hugh Jackman lesz a február 22-én megrendezésre kerülő 81. Oscar gála házigazdája. A színésztől nem áll távol ez a szerepkör, hiszen két éven át vezette a Tony-díj gálaestjét.

Jackman nem először áll az Oscar gála színpadára - 2007-ben ő adta át a legjobb eredeti vágásért járó szobrot.

A színészt olyan alkotásokban ismerhette meg a közönség, mint az X-men filmekben Rozsomák szerepében, a Kardhalban és a Tökéletes trükkben, legközelebb pedig Nicole Kidman oldalán láthatjuk Baz Luhrman alkotásában, az Ausztráliában.

A People magazin által legszexibb férfinak választott Jackman 2004-ben elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Tony-díjat a The Boy From OZ című musicalben nyújtott alakításáért.

A színész a 90-es években főszerepet játszott a londoni National Theatre Oklahoma! című darabjában, de a közönség láthatta már Jackman-t más zenés darabban is -többek között a Szépség és a Szörnyetegben.

A színész felkérése a házigazda szerepére változást hoz az Oscar gála történetében, hiszen eddig mindig komikus vezette a díjátadót.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: