2008-04-14 11:17:39• hírek • Szatmar.ro

Izraeli hadititkok kerültek fel az internetre

soldier-laptopA katonák által feltöltött képekből pontos adatokat lehet megtudni a hadiszállásokról.
Súlyos hiányosságokra hívta fel a figyelmet egy izraeli napilap: a még szolgáló vagy már leszerelt izraeli katonák olyan titkos katonai információkat tesznek közszemlére az interneten, amelyekből még a Tel Aviv-i főhadiszállás paraméterei is kiolvashatóak.

A világhálóra gyanútlanul feltett fényképeken pontos információkat lehet gyűjteni a laktanyák külsejéről és belsejéről, láthatóak a légi ellenőrzést biztosító tornyok, az elektromos eszközök, a fegyverek, a tengerészeti eszközök, a gyalogos és felderítő egységek nevei és számai, a hadgyakorlatok fedőnevei és még sok más egyéb hadititok. Ráadásul olyan nyilvános vitafórumok is működnek, amelyek például a hadsereg információinak titkosságával foglalkoznak. Vagy egy másik, amelynek címe: én is szolgáltam a Kiriában, vagyis a hadsereg szupertitkos Tel Aviv-i főhadiszállásán.

Az izraeli hadügyminisztérium az eset kapcsán bejelentette, hogy a fényképek közzétevőit haditörvényszék elé állítják, és külön egység próbálja ezentúl figyelemmel követni és felszámolni az internetre kerülő titkokat.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: