2017-08-23 12:20:54• hírek • (x)

Ízletes ételek friss összetevőkből a Confort étterem napi menüjében

Online is rendelhetsz a kedvelt szatmári étterem kínálatából.

Kopog a szemed, korog a gyomrod az éhségtől? Csak egy telefonhívás vagy pár kattintás, és házhoz jönnek a finom falatok, akár a napi menü, akár  a pizza vagy bármi a Confort étterem étlapjának különlegességeiből!

Az étterem napi menü-választéka a városban szinte verhetetlen. Az első fogáshoz három leves, két hagyományos és egy krémleves közül választhatsz. A második fogás kínálata pedig még durvább: választhatsz két főétel közül, vagy pizzát, vagy egyet a két kiadós saláta közül. Így biztos, hogy az étvágyadnak, ízlésednek vagy éppen a fogyókúrádnak megfelelő ebédet rendelheted meg. Egy menü ára 14 lej, ha pedig házhozszállítással kéred, akkor 16 lejt kell fizetned érte – de akár egyetlen porciót is kérhetsz. Ha pedig érdekel az épen aktuális menü, kattints a Confort étterem naponta frissülő Facebook-oldalára.

De ne feledkezzünk meg a többi finomságról, például a remek, olaszos pizzákról. ha különlegességre vágysz, rendelj egy méter hosszú pizzát, amely 25 centi széles, súlya pedig 1600 gramm, szóval több, mint másfél kiló! Ha pedig egy 33 centi átmérőjű pizzát rendelsz, még egyet kapsz ajándékba – az olasz finomság ára pedig csak 25.90 lej!

A Confort éttermet a Babes-Bolyai Tudmányegyetem szatmárnémeti kirendeltségével és a jogosítványhoz szükséges vizsga termével szemben találod meg a Petőfi utca elején. Asztalt foglalhatsz vagy ételt rendelhetsz a 0361-915 és a 0361-800801-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: