2019-02-27 08:58:32• hírek • Bede Emőke

Izgalmasnak ígérkező nyílt napot tart csütörtökön a tűzoltóság

Mi akarsz lenni, ha nagy leszel? –hangzik sokszor a kérdés, melyre a kisfiúk azonnal sorolják: tűzoltó, rendőr vagy űrhajós. Utóbbi többnyire megmarad gyermekkori álom szintjén, viszont lánglovag vagy egyenruhás szinte bármelyik fiúcskából lehet.

A Polgári Védelem Világnapja alkalmából a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség február 28-án nyílt napot szervez, melyre tárt karokkal várják azokat, akik a tűzoltóság tevékenysége, működése után érdeklődnek. A reggel 10-től délután 14 óráig tartó eseményt az ISU szatmári székhelyén és a megye többi munkapontján is megszervezik, azaz ugyanúgy lesznek bemutatók Szatmárnémetiben, Nagykárolyban, Avasfelsőfaluban, Tasnádon és Turcon is. Az izgalmasnak ígérkező program kicsik és nagyok számára is ideális, így bátran lehet menni gyerekkel  is.
 

Mindazok, akik kilátogatnak a tűzoltóság nyílt napjára, megtekinthetik az oltás és mentés technikáját és az ehhez szükséges felszereléseket, valamint megtanulhatják azt is, miként kell viselkedni egy sürgősségi helyzetben. A felügyelőség nagy szeretett vár mindenkit a helyszínek bármelyikére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: