2010-04-23 10:44:18• hírek • x

Izgalmas, élő pókerezés a Pokerface-ben

Nemrégiben nyitott meg és hihetetlenül gyorsan népszerűvé vált az új városközpontban található Pokerface pókerklub, ahol bárki átélheti az élő pókerezés magával ragadó hangulatát.

Az USA-ban már régóta hatalmas népszerűségnek örvendő pókerezés az elmúlt időszakban nagy ismertségre tett szert mifelénk is: szinte mindenki tudja, hogyan is játsszák a Texas Hold'em pókert, mit jelent az All in, tournament vagy river kifejezés. Aki pedig nem tudja, az jó, ha gyorsan utána néz, hiszen rövid időn belül nem  egy-egy leshelyzet lesz a központi téma a baráti sörözések alkalmával, hanem az, érdemes volt-e megadni az emelést egy húzós helyzetben a pókerasztalnál.

Szatmárnémetiben is sokan ismerik, sőt rajonganak a pókerért, amelyik már rég elhagyta a szerencsejáték kategóriát és komoly stratégiákra, taktikákra épülő sporttá lépett elő. A pókerközvetítéseket milliók nézik a tévében, és még többen játsszák rendszeresen az interneten, nagy, élő versenyekről álmodva.

A póker-rajongók ezen álma valósult meg nemrég Szatmárnémetiben: megnyitott a Pokerface pókerklub. A klubba belépve magával ragadja az embert a hely hangulata, ahol elegáns környezetben, hangulatos világítás mellett profi felszereléssel lehet pókerezni. Az internetes pókeresek olyan élménnyel gazdagodhatnak itt, amit a számítógép képernyője előtt ülve soha nem élhetnek át. Hallani a zsetonok folyamatos csörgését, lehet látni, amint a profi osztók, azaz dealerek hihetetlen gyorsasággal keverik a lapokat. A fő vonzerő persze az, hogy az ellenfelekkel egy asztalnál ülve eltűnik a személytelenség és új részletekkel gazdagodik a játék: figyelni lehet az ellenfél reakcióit, következtetni lehet arra, hogy milyen lapok lehetnek a kezében. A Pokerface klubban - akárcsak a profi, magas szintű versenyeken - az játékosok napszemüveggel, sapkával takarják el arcukat, hogy egy homlok-ráncolásból se lehessen arra következtetni, milyen lapokkal játszanak.


Éld át az élő pókerezés semmivel sem összehasonlítható izgalmait.
Éld át az élő pókerezés semmivel sem összehasonlítható izgalmait


A klubban kilenc asztalon folyhat egyszerre a játék, mindegyik asztalnál kényelmes bőrfotelek, székek gondoskodnak arról, hogy a játékos egy exkluzív környezetben valódi profinak érezhesse magát. Már első látásra is látszik, hogy a Pokerface üzemeltetői a berendezéskor magasra tették a mércét, így lett a szatmárnémeti klub a régió legelegánsabb, európai színvonalú póker-barlangja. A játékosokat itt a pókerasztalok mellett jól felszerelt bárpult is várja, sőt, nem csak a szomjas, de az éhes játékosoknak sem kell máshová menniük, ha megéheznek a taktikai csaták közben. De vigyázat: a bárpultot csak óvatosan kell látogatni, hiszen ittas személy nem ülhet kártyaasztalhoz.

A játékosok napi tournament versenyeken vehetnek részt a klubban szombat kivételével minden nap, de lehetőség van a sit and go típusú játékra is, melyen bármikor lehetőség nyílik bekapcsolódni a játékba.

Akik pedig nem szeretik az új kihívásokat, és idegen ellenfelek helyett inkább a baráti körrel pókereznének, azoknak is megoldást kínál a Pokerface klub. Egy elegáns különszoba is a játékosok rendelkezésére áll, ahol ismerőseikkel, minőségi kártyákkal és zsetonokkal hódolhatnak a divatos szórakozásnak.


Különszoba áll a baráti társaságok rendelkezésére
Különszoba áll a baráti társaságok rendelkezésére


A klubban hétfőn, szerdán és pénteken két-két tournament típusú verseny indul, ekkor 17.30 órakor kezdődnek a versenyek, kedden és csütörtökön pedig 20 órakor nyit a klub. Vasárnaponként 18 órától kezdődik a verseny. Azok pedig, akik nem ismerik még a pókerezés titkait, ne csüggedjenek, nekik is lehetőségül lesz a kitűnő szórakozást és idegfeszítő izgalmakat hozó játszmákban való részvételre, ugyanis a Pokerface tulajdonosai úgy tervezik, hogy hamarosan póker-tanfolyamot indítanak majd kezdő játékosok számára. További részletek a www.pokerface.ro oldalon.


Pókerezés élőben - nézd meg az ellenfeled, és találd ki a lapjait


Pókerezés élőben - nézd meg az ellenfeled, és találd ki a lapjait
Pókerezés élőben - nézd meg az ellenfeled, és találd ki a lapjait


Jól felszerelt bárpult áll a szomjas játékosok rendelkezésére
Jól felszerelt bárpult áll a szomjas játékosok rendelkezésére


Pokerface: az élő pókerezés izgalmai profi felszereléssel


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: