2015-11-01 12:39:30• hírek • Szatmár.ro

Iuhas utolsó pillanatban lőtt góljával szerzett pontot az Olimpia

Döntetlen lett a vasárnapi Olimpia-meccs: a Brassóiak büntetőből rúgtak gólt.

A második ligás labdarúgó bajnokság 11. fordulójában vasárnap 11 órai kezdettel fogadta a Szatmárnémeti Olimpia a Brassó FC-t. Két sárga-kék színű csapat találkozott, ám ettől eltekintve rengeteg különbség van a két alakulat között!

A brassóiak az élvonalban vitézkedtek, ám kiestek - ennek ellenére sok első ligás játékos maradt a keretükben. A második vonalban eddig egyetlen idegenben játszott mérkőzést sem vesztettek el. Az Olimpia ezzel szemben elég gyengén szerepel hazai pályán: nagyjából másfél hónapja nem sikerült győzniük a szatmári közönség előtt.

A győzelem ez alkalommal sem sikerült. Az első félidőben a szatmáriak támadtak többet, ám nem sikerült betalálniuk. Aztán a második félidőből alig telt el néhány perc, amikor a vendégek kerültek előnybe. Codoban próbált betörni a szatmáriak kapuja elé, amikor Munteanu szabálytalankodott ellene - a bíró pedig büntetőrúgást ítélt. Ugyan Suta közel volt a hárításhoz, Ene lövése a szatmári kapuban kötött ki.

Ezt követően sorra alakultak ki a helyzetek a brassóiak kapuja előtt - míg végül a hosszabbítás harmadik percében egy Bostina-Putanu fejes-párbajt követően a szatmári csapatkapitány elé került a labda, aki kapásból a hálóba vágta azt.

Az Olimpia a Brassó FC-t fogadta

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: