2009-11-10 14:18:44• hírek • Szatmar.ro

Itthon tartanák az érmeket

Éremesélyesként lépnek pástra a hazaiak a Szatmáron megrendezendő ob.-n.

Szerdán és csütörtökön Szatmárnémetiben kerül megrendezésre a női párbajtőrözők  U17-es korosztályának országos bajnoksága, melyen a helyi Sportklub versenyzői komoly eséllyel lépnek pástra.

„Egyéniben és csapatban is mindenképpen éremre számítunk, mindkét versenyben a craiovaiak lesznek a nagy ellenfelek" - mondta Csiszár Ferenc edző, aki Májer Csillával és Nagy Lehellel együtt készítette fel a tanítványokat.

A Sportklub hét egyéni versenyzőt indít -Tătăran Amalia, Veres Gréta, Stepper Evelin, Oros Bianca (Sportklub I), Drăguşin Oana, Pop Sandra, Sabo Alexandra (Sportklub II) -, a csapatversenyen pedig két együttessel képviselteti magát.  Az egyéni versenyt szerdán, a csapatversenyt pedig csütörtökön rendezik, egyaránt 9 órai kezdettel.

A torna nagy favoritja a szatmári Amalia Tataran, aki 15 éves kora ellenére már részt vett az U19-es Európa-bajnokságon (egyéniben 55. lett, csapatban pedig a 8. helyen végzett) valamint megnyerte a kadett korosztály számára kiírt európai körverseny első állomását Budapesten.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: