2019-10-10 08:47:22• hírek • Bajnai Botond

Itthon kezdik az idényt a VSK kosarasai

Ma 18 órától a Both Katalin Sportteremben a női Nemzeti Liga Nyugati-csoportjának bajnoki rajtján, az Aradi FCC Baschet csapatát fogadják a Szatmárnémeti VSK kosárlabdázói.

Az előző szezon bajnoki ezüstjét követően edzőváltáson ment keresztül a Szatmárnémeti VSK, a távozó spanyol Maikel Lopezt a montenegrói Goran Boskovic váltotta.

 

A VSK játékoskerete is komoly átalakuláson ment keresztül. Oláh Andrea, Andreea Huțanu, Adina Pop, Kádár Annamária, valamint Brittany Denson maradtak az együttesnél, Szmutku Renáta és Flavia Ferenczi visszatértek a csapathoz. Voltak viszont újonnan érkezők is, név szerint: a szerb Maja Miljkovic, az orosz Julija Gladkova, az amerikai Bernice Mosby, valamint a román Adina Stoiedin, Alina Podart, Carla Popesu, és Anisia Croitoru.

 

Az idei kiírás első felvonásában, Nyugati-csoportban a Szatmárnémeti VSK az Aradi FCC Bachettel, a Kolozsvári Universitateava, Kézdivásárhelyi SE-vel, a Marosvásárhelyi Siriusszal és a Nagyváradi CSU Rookiesszal van egy csoportban, majd az oda-visszavágós küzdelmeket követően a csoport első három helyezettje a Keleti-csoport dobogósaival kerül egy újabb hatos csoportba, majd a rájátszás zárja a kiírást.

 

Az első fordulóban tehát hazai pályán kezdenek a szatmári lányok: ma 18 órától a csoport talán legkeményebb ellenfele lép pályára a Both Katalin Sportteremben.

 

Az aradi gárda erős kerettel készült a bajnoki rajtra, így szoros küzdelem várható a ma délutáni találkozótól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: