2008-10-14 16:39:55• hírek • Szatmár.ro

Itthon is debütálnak a kosarasok

Tizenöt éves szünet után ismét élvonalbeli női kosárlabda mérkőzést láthat a szatmári közönség, ugyanis szerda délután a fiúk kézilabda összecsapása után a VSK kosaras lányai is pályára lépnek 18 órától, és ők is a kolozsváriak ellen veszik fel a küzdelmet.

 

A múlt szombati nyitófordulóban a szatmáriak magabiztosan 88:45-re nyertek Gyulafehérváron, a kolozsváriak pedig hazai pályán 71:51-re kaptak ki a bajnoki ezüstérmes sepsiszentgyörgyi együttestől. Ennek ellenére Éles Péter menedzser elmondása szerint nem a szatmáriak a meccs esélyesei, ugyanis a kolozsvári együttes a bajnokság egyik favoritja. Keretükben öt válogatott játékos van valamint egy amerikai, egy bolgár és egy bosnyák kosaras. Az edzőjük sem akárki, egy neves szerb edző, Predrag Vasics. „Azonban mindent megpróbálunk, aztán meglátjuk mi lesz" - jegyezte meg Éles.

A 2. forduló programja: Szatmárnémeti VSK-Kolozsvári U-Trustul CRE, Craiovai CSM-Iaşi-i CS Naţional, Aradi BC ICIM-Govorai CET, Sepsiszentgyörgy LMK Sepsi BC -Nagyváradi CSM, Sportul Studenţesc-Gyulafehérvári CSU LPS, Alexandriai CST-Bukaresti Olimpia, Rapid Rapid CFR Marfă -Târgoviştei BC MCM.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: