2014-03-07 11:37:58• hírek • Kocsis Zoltán

Ittas sofőr miatt borult árokba az utasszállító kisbusz Szatmárudvariban

Illusztráció
Illusztráció

Alkohol befolyása alatt álló sofőr miatt borult árokba csütörtök délután egy utasszállító kisbusz Szatmárudvariban. A rendőrség munkatársai egy jogosítvánnyal sem rendelkező részeg hadadi traktoristát is megállítottak.

Március 6-án csütörtökön a 44 éves szatmárnémeti illetőségű Radu M. Opel Astra típusú személygépkocsijával nem adott elsőbbséget a SM-08-MOC rendszámú, Mercedes típusú személyszállító kisbusznak. A szabályosan közlekedő Ovidiu R. hiába próbálta elkerülni az ütközést és kapta el a kormányt jobbra, ennek eredménye ugyanis csak annyi lett, hogy a busz az árokban kötött ki.

A baleset következtében a busz egyik utasa megsérült, a kórházban súlyos zúzódásokat diagnosztizáltak a karján. A két sofőrt alkoholtesztnek vetették alá és a vétkes Radu M. esetében 0,18 mg/l alkoholszintet mutatott a szonda kifújt levegőben. A 38 éves Ovidiu R. eredménye negatív volt.

Szerencsére nem okozott balesetet az a hadadi K. Miklós, akit a rendőrség szintén csütörtökön állított meg. A 40 éves férfi úgy vezette Same márkájú traktorját, hogy a jármű nem volt bejegyezve, a férfinak nem volt jogosítványa, ráadásul láthatóan ittas volt. K. Miklóst a rendőrség munkatársai a tasnádi kórházba vitték, ahol véralkohol-vizsgálatnak vetették alá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: