2018-08-28 12:37:38• hírek • Bede Emőke

Ittasan száguldozott, majd villanyoszlopnak hajtott

Újabb közlekedési baleset történt Kányaházán, szerencsére ez alkalommal senkinek nem kellett meghalnia a felelőtlen sofőr miatt.

Amint arról a hivatalos rendőrségi jelentés beszámol, hétfő reggel 6:30 magasságában futott be a bejelentés a 112-es segélyhívón, mely szerint egy autó villanyoszlopnak csapódott és többen megsérültek. A helyszínre kiérkező rendőrök a helyszíni nyomozás során megállapították, hogy a balesetező autót egy mindössze 18 éves Avaslekencéről származó fiatalember vezette, aki olyan sebességgel hajtott, hogy nem tudta megfelelően bevenni a kanyart, ezért kisodródott és nekicsapódott egy villanyoszlopnak.
 

A balesetben könnyebb sérüléseket szerzett az autó három utasa, egy 15, egy 18 és egy 29 éves fiatalember. A sofőr nem úszta meg az esetet egy szondáztatás nélkül, s mint kiderült, enyhén ittasan ült autóba, leheletében ugyanis 0,52 mg/l alkoholkoncentrációt mért a készülék. Véralkoholszintjének megállapítása céljából a fiút az avasfelsőfalusi kórházba kísérték, illetve eljárást indítottak ellene gondatlanságból elkövetett testi sértés és alkoholos befolyásoltság alatti vezetés miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: