2020-06-09 14:52:13• hírek • Bede Emőke

Ittasan, lopott autóval balesetezett egy fiatalember Avasújváros közelében

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

Június 8-án, hajnali 3 óra előtt néhány perccel arról értesítették az avasfelsőfalui rendőrséget, hogy közlekedési baleset történt a 19-es jelzésű országúton, Avasújváros és Sárközújlak között.

A helyszíni vizsgálatok nyomán az egyenruhások megállapították, hogy a kormány mögött ülő 26 éves, szinérváraljai fiatalember elvesztette irányítását az autó felett, majd a menetirány szerinti bal oldalon lesodródott az úttestről, melynek nyomán súlyosan megsérült az autó utasa, egy 27 éves, szintén szinérváraljai illetőségű férfi.


Innentől azonban tessék kapaszkodni, ugyanis annyi szabálysértés és bűncselekmény halmozódik egymásra ebben az esetben, hogy szinte követni is nehéz. Kiderült ugyanis, hogy a sofőr ittasan ült volán mögé, leheletében nem kevesebb mint 0,77 mg/l értéket mutatott ki a megfújt szonda. S bár a helyzeten ekkor már nem volt mit szépíteni, a férfi mégis kategorikusan elutasította, hogy véralkoholszintjének potnos megállapítása érdekében mintát vegyenek tőle. Ugyanakkor a rendőrség arra is fényt derített, hogy az illető nem rendelkezik érvényes jogosítvánnyal egyetlen kategóriában sem, mi több, az autó, mellyel a duó árokba borult, lopott volt.


A fiatalembernek ezt követően már nem csak a másnaposság miatt fájhat a feje, hanem azért is, mert gondatlanságból elkövetett testi sértés, mintaadás megtagadása, jogosítvány nélküli vezetés, valamint lopás miatt 24 órára őrizetbe vették, s hamarosan a törvény előtt is felelhet tetteiét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: