2018-10-18 11:13:06• hírek • Bede Emőke

Ittasan, jogsi nélkül kocsikázott a városközpontban

A közlekedési rendőrök a szerdai nap során egyszerre több fronton is hadjáratot hirdettek a szabálytalankodók ellen.

Először is a személy- és áruszállító járműveket, azaz a kisbuszokat és azok nagyobb változatait, valamint a különféle cégek teherautóit ellenőrizték. Az átvilágításon bizony igencsak sokan megbuktak, ugyanis egyetlen nap alatt nem kevesebb mint 39 esetben szabtak ki pénzbírságot az alapvető szabályokra fittyet hányókra.
 

Ugyanakkor a közlekedési normákat be nem tartók is bírsággal térhettek haza. Az esetek közül kiemelkedik annak a máramarosi férfinak az ügye, akit hajnalban kapcsoltak le a közlekedésiek a városközpontban. A 37 éves sofőrről nem csak az derült ki, hogy nincs jogosítványa, hanem az is, hogy bizony legurított néhány italt indulás előtt. Leheletében ugyanis 0,58 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki a szonda.
 

A férfinak alkoholos befolyásoltság alatti és jogosítvány nélküli vezetés miatt kell majd felelnie. Másik 12 személy pedig azért, mert a megengedett sebességet legalább 50 km/h-val átlépve száguldoztak. A nap mérlege tehát ekképp alakul: kb. 150 pénzbírság több mint 81600 lej értékben, 15 felfüggesztett jogosítvány, 6 bevont forgalmi engedély.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: