2009-11-27 17:43:46• hírek • Parajdi Andrea

Ittasan gyalogost gázolt

Ittas volt az a 19 éves fiú, aki a napokban az Octavian Goga sugárút egyik gyalogátjáróján ütött el egy hölgyet. Mivel a fiatalember cserbenhagyásos gázolást követett el, a rendőrség 20 napig őrizetben tartja amíg vizsgálják az esetet.

A 19 éves V. Horatiu kedden este az Octavian Goga sugárút egyik gyalogátjáróján egy Volskwagen márkájú személygépkocsival gázolt el egy 43 éves hölgyet, aki a közlekedési szabályoknak megfelelően akart átkelni az úttesten.

A fiú a baleset után továbbhajtott, így a segítségnyújtást elmulasztotta és a rendőrség elől is elmenekült, azonban nem sok idő kellett, hogy a rend őrei a nyomára bukkanjanak. Kiderült, a baleset okozója ittas állapotban volt, vélhetően emiatt döntött úgy, hogy azonnal elhajt a helyszínről. A szondáztatás során 1,19 mg/l alkoholszintet állapítottak meg nála, majd ezt követően vérvételre is elküldték.

A fiatalember ellen súlyos testi sértés vádjával, a segítségnyújtás elmulasztásával és ittas vezetés miatt indult eljárás. A vizsgálatok ideje alatt az elkövető 20 napig előzetese letartóztatásban marad, a bíróság több év börtönre is ítélheti, ebben az esetben ugyanis csak az számíthat „enyhítő körülménynek" ha a baleset áldozata túléli a sérüléseket.

A baleset elszenvedője M.Doina jelenleg a Szatmár Megyei Kórházban fekszik, állapota még nem stabilizálódott.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: